BejelentésDr. Czumbel Norbert honlapja
Szemészeti diagnosztika és terápia

MENÜ


Hírek
Hosszú előjegyzési idő a kórházban és a szakrendelőben.

A kórházban és a szakrendelőben vizsgálati előjegyzésre is egyre többet kell várni. Az előjegyzési időpontokat igyekszünk tartani, de ezt főleg a kórházban nem mindig sikerül. Amennyiben csak délután ér rá, mert délelőtt dolgozik, vagy gyorsabban szeretne vizsgálatra kerülni és ideje sincs végigvárni, míg sorra kerül, javaslom, hogy jöjjön el a magánrendelésemre!

Utolsó frissítés

2018. március 25 .

Új rendelés!

Budapest XVIII. kerületében a Gyömrői út 138. sz alatt, a Kőhíd Patika épületének emeleti részén megnyílt a magánrendelésem. A vizsgálatok előjegyzés alapján történnek, időpontokról ezen a telefonszámon lehet érdeklődni hétköznap 8-18h között: +36 70 4508081 A rendelőben korszerű műszerparkkal állok kedves betegeim rendelkezésére. További információk a "kapcsolatok" oldalon olvashatók.

tovább >>


Szemészeti műtétek Nagyváradon!

A szemészeti mikrosebészeti műtétek széles skálája elérhető Nagyváradon a Medsystem Szemészeti Klinikán. Két hetente végzek elülső szegment (szürkehályog, glaucoma, szaruhártya átültetés) és vitreoretinális műtéteket. További információk: www.medsystem.ro
 

1995-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 1995-2000 között klinikai orvosként dolgoztam a Semmelweis Egyetem I. sz. Szemészeti Klinikáján. 1999-ben szakvizsgáztam szemészetből. 2000-2007 között egyetemi tanársegédként dolgoztam a Semmelweis Egyetem I. sz. Szemészeti Klinikáján.


2007. július 1. óta főorvosként, osztályvezető helyettesként a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szemészeti Osztályán dolgozom. A szemészeten belül az elmúlt 20 évben elsősorban a retina betegségeinek diagnosztizálásával, gyógyszeres és lézeres kezelésével, műtéteivel foglalkoztam. 2008-ig több mint 2600 vitrectomiát és több mint 4000 szürkehályog ellenes műtétet végeztem.


Szürkehályog ellenes műtéteket a legmodernebb technikával a Dél-pesti Kórházon kívül ambuláns ellátás keretében is végzek a Budai Irgalmasrendi Kórházban.

 

Nagyváradon a Medsystem Szemészeti Klinikán retina és szürkehályog műtéteken kívül szaruhártya átültetést is végzek, Romániában kimagaslóan nagy számban.


Részletes szakmai önéletrajzom és publikációim jegyzéke itt tekinthető meg. Képgaléria